BETALING

IDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online bestelling afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Voor meer informatie: ideal.nl

VOORUITBETALING

Bij vooruitbetaling, ofwel overboeking per bank, ontvang je na plaatsen van de bestelling per e-mail een orderbevestiging met de betaalgegevens. De bestelling zal worden verwerkt nadat wij het orderbedrag onder vermelding van het ordernummer hebben ontvangen op IBAN nummer NNL47 INGB 0008 7733 09 t.n.v. URBAR BV, BIC: INGBNL2A.

Zodra wij de betaling hebben ontvangen en verwerkt, ontvangt u een betaalbevestiging per e-mail. Wij zullen uiterlijk de volgende werkdag jouw order versturen, daarvan krijg je apart nog een verzendbevestiging voor de Track&Trace code.

Let op: een buitenlandse betaling kan enige verwerkingstijd met zich meebrengen en leiden tot een vertraagde afleverdag.

De extra verwerkingstijd van een order onder de betaaloptie overboeking/vooruitbetaling, bedraagt ongeveer 2-5 dagen.

AANVULLENDE INFORMATIE

Elke afgeronde bestelling wordt per e-mail bevestigd met een orderbevestiging. Het is dus belangrijk dat je het correcte e-mailadres op de website ingeeft. De orderbevestiging per e-mail is geen betalingsbewijs, maar geeft aan dat de bestelprocedure succesvol is doorlopen en dat wij jouw order hebben ontvangen. URBAR B.V. is gerechtigd om bestellingen te weigeren, aan te passen, danwel aanvullende informatie op te vragen.

Indien je vragen hebt aangaande betalingen, dan kun je contact opnemen met de klantenservice of een e-mail sturen naar bestellingen@urbar-cocktails.com.